Recenze získáváme a zveřejňujeme prostřednictvím online platformy pro recenze, která je součástí stránek každého produktu na našich webových stránkách. Všechny osoby mohou zanechat komentář a zpětnou vazbu a vybrat hodnocení od 0 do 5 hvězdiček. Zobrazené hodnocení 5 hvězdiček je průměr ze všech získaných recenzí.


Negarantujeme, že všechna hodnocení byla udělena zákazníky, kteří si skutečně naše produkty koupili. Recenzenti však musí potvrdit svůj souhlas se smluvními podmínkami naší platformy pro recenze. Ty obsahují požadavek, aby recenzenti zveřejňovali recenzi pouze v případě, že mají osobní zkušenost s našimi produkty nebo službami. V těchto podmínkách je také uvedeno, že recenzenti nesmí zveřejňovat recenzi ve chvíli, kdy si teprve chtějí produkt koupit, nebo s daným produktem, službou nebo značkou Skechers ještě nemají žádnou zkušenost.


Na všech stránkách produktů zveřejňujeme jak pozitivní, tak negativní hodnocení. Nicméně máme možnost moderovat a filtrovat hodnocení před jejich zveřejněním, a tedy i odstraňovat takové recenze, které porušují podmínky naší platformy pro recenze, nebo nejsou relevantní nebo nesouvisí s daným produktem.


Kdokoliv může nahlásit recenzi z následujících důvodů: vulgární výrazy, nesprávný produkt, spam, zdvojené hodnocení, porušení autorských práv, nejedná se o recenzi produktu, obrázek zákazníka nebo z jiných důvodů. Nahlášené recenze kontrolujeme a případně odstraňujeme.  


Neplatíme za falešné recenze, nemanipulujeme se stávajícími recenzemi ani je neměníme, ani nijak nemotivujeme recenzenty, aby udělovali pozitivní hodnocení.


Nezveřejňujeme recenze, které byly sponzorovány nebo jakkoli ovlivněny smluvním vztahem s partnery.